Over Meggie Media

Over Meggie Media

Even voorstellen:

Mijn naam is Meggie, ik ben 23 jaar en ik woon in het mooie Drenthe.
Ik ben gek op webdesign, marketing, fotografie en grafisch ontwerp.

 

In het begin richtte ik mij vooral op webdesign, fotografie en grafisch ontwerp. Maar om het zo simpel mogelijk te houden richt ik mij vanaf nu alleen nog maar op webdesign en marketing.

 

Ik vind het leuk om mooie websites te maken voor klanten en mensen te helpen om online succes te behalen.

 

Ben jij een startende ondernemer en wil je graag een mooie website laten ontwerpen? Of ben je opzoek naar een manier om meer klanten te vinden en meer inkomsten te genereren? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk graag met je naar de mogelijkheden.

Privacy Policy
Algemene voorwaarden
Veel gestelde vragen

 

Contactgegevens

Meggie Media zit gevestigd aan:
De Plecht 29, 7908 KC  Hoogeveen
Info@meggiemedia.nl

 

Even voorstellen:

Mijn naam is Meggie, ik ben 23 jaar en ik woon in het mooie Drenthe.
Ik ben gek op webdesign, marketing, fotografie en grafisch ontwerp.

 

In het begin richtte ik mij vooral op webdesign, fotografie en grafisch ontwerp. Maar om het zo simpel mogelijk te houden richt ik mij vanaf nu alleen nog maar op webdesign en marketing.

 

Ik vind het leuk om mooie websites te maken voor klanten en mensen te helpen om online succes te behalen.

 

Ben jij een startende ondernemer en wil je graag een mooie website laten ontwerpen? Of ben je opzoek naar een manier om meer klanten te vinden en meer inkomsten te genereren? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk graag met je naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Meggie Media zit gevestigd aan:
De Plecht 29, 7908 KC  Hoogeveen
Info@meggiemedia.nl

 

Even voorstellen:

Mijn naam is Meggie, ik ben 23 jaar en ik woon in het mooie Drenthe. Ik ben gek op webdesign, marketing, fotografie en grafisch ontwerp.

 

In het begin richtte ik mij vooral op webdesign, fotografie en grafisch ontwerp. Maar om het zo simpel mogelijk te houden richt ik mij vanaf nu alleen nog maar op webdesign en marketing.

 

Ik vind het leuk om mooie websites te maken voor klanten en mensen te helpen om online succes te behalen.

 

Ben jij een startende ondernemer en wil je graag een mooie website laten ontwerpen? Of ben je opzoek naar een manier om meer klanten te vinden en meer inkomsten te genereren? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk graag met je naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Meggie Media zit gevestigd aan:
De Plecht 29, 7908 KC  Hoogeveen
Info@meggiemedia.nl